Wiegmatras bestellen
Wiegmatras in alle vormen en maten 

Heeft u al een wieg, maar is het wiegmatras toe aan vervanging? Bij Happy Sleepers bestelt u eenvoudig en snel een fris, nieuw matrasje op maat dat precies in de wieg past. Ook als het om een wiegmatras gaat met afwijkende vormen.

In veel families gaat het wiegje over van vader op zoon, van moeder op dochter. Of u wilt de wieg van eerdere kinderen hergebruiken voor uw pasgeborene. Een mooi gebaar! Meestal is echter het wiegmatras toe aan vervanging. Bij de oude wiegjes is er vaak sprake van een bijzondere vorm, bijvoorbeeld schuine zijden of ronde hoeken. Voor deze wiegmatrassen kunt u meestal niet terecht bij de standaard winkels. Bij ons kunt u wel terecht!

Bestel vandaag nog uw wiegmatras

Een wiegmatras bestelt u online. Bij de koudschuim matrassen en de polyether matrassen is een extra keuzeveld 'Maatwerk'. Maak hier uw keuze en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug om de exacte afmetingen met u door te nemen. Komt u er zelf niet uit of heeft u nog vragen? Aarzel niet en bel ons of stuur een e-mail.

>Lees meer over het koudschuim babymatras
>Lees meer over het polyether babymatras
>Bel of mail ons 

Betaalbaar maatwerk

Wij maken alle wiegmatrassen zelf in eigen fabriek. Daarom zijn we bijzonder flexibel als het om speciale matrassen gaat. Wij maken ieder matras op maat, daarom is er voor ons geen verschil in een wiegmatras met reguliere afmeting of een wiegmatras met een bijzondere vorm. Uiteraard kunt u daarbij kiezen uit verschillende matraskernen en stofferingen.