Wiegmatras bestellenWiegmatras in alle vormen en maten 

Heb je al een wieg, maar is het wiegmatras toe aan vervanging? Bij Happy Sleepers bestel je eenvoudig en snel een fris, nieuw matrasje op maat dat precies in de wieg past. Ook als het om een wiegmatras gaat met afwijkende vormen.

In veel families gaat het wiegje over van vader op zoon, van moeder op dochter. Of je wilt de wieg van eerdere kinderen hergebruiken voor je pasgeborene. Een mooi gebaar! Meestal is echter het wiegmatras toe aan vervanging. Bij de oude wiegjes is er vaak sprake van een bijzondere vorm, bijvoorbeeld schuine zijden of ronde hoeken. Voor deze wiegmatrassen kun je meestal niet terecht bij de standaard winkels. Bij ons kun je wel terecht!

Bestel vandaag nog je wiegmatras

Een wiegmatras bestel je online. Bij de koudschuim matrassen en de polyether matrassen is een extra keuzeveld 'Maatwerk'. Maak hier je keuze en wij bellen je zo spoedig mogelijk terug om de exacte afmetingen met je door te nemen. Kom je er zelf niet uit of heb je nog vragen? Aarzel niet en bel ons of stuur een e-mail.

>Lees meer over het koudschuim babymatras
>Lees meer over het polyether babymatras
>Bel of mail ons 

LET OP: De drive in service is niet mogelijk voor babymatrassen.

 

Betaalbaar maatwerk

Wij maken alle wiegmatrassen zelf in eigen fabriek. Daarom zijn we bijzonder flexibel als het om speciale matrassen gaat. Wij maken ieder matras op maat, daarom is er voor ons geen verschil in een wiegmatras met reguliere afmeting of een wiegmatras met een bijzondere vorm. Uiteraard kun je daarbij kiezen uit verschillende matraskernen en stofferingen.
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen