Welk matras past bij je kind?

Je kunt kiezen uit verschillende soorten matrassen bij Happy Sleepers. Lees over de verschillende materialen die in de kern verwerkt kunnen worden. Bij de verschillende kernen zijn ook verschillende hardheden (soft, medium, hard) te kiezen en verschillende SG/HR waarden (hieronder meer daarover). Uiteraard wordt ieder matras voorzien van een matrastijk van hoge kwaliteit. Ook de afmeting en vorm worden naar jouw wens op maat gemaakt. Tot slot kun je ook materialen combineren in de matraskern.

Pocketvering

Pocketvering matrassen zijn hoogwaardige en duurzame matrassen die van binnen zijn gevuld met metalen veren. Deze veren zijn verpakt in afzonderlijke zakjes. De matrassen zijn verdeeld in 7 zones die voor de verschillende delen van het lichaam, zoals schouders en heupen, de juiste ondersteuning bieden. Pocketvering matrassen worden doorgaans afgedekt met een schuimlaag, bijvoorbeeld traagschuim of koudschuim, of een combinatie. Beide schuimen hebben ieder unieke eigenschappen. 

Koudschuim

Koudschuim matrassen zijn zeer veerkrachtig. Het biedt een uitstekende en goede ondersteuning, zeker als er met verschillende zones wordt gewerkt die afgestemd zijn op de verschillende lichaamsdelen. Koudschuim ventileert goed en voelt koel aan. Het drijft transpiratie goed af. Koudschuim kan gecombineerd worden met traagschuim. Bijvoorbeeld voor meer comfort en om warmte beter vast te houden. Koudschuim is verkrijgbaar in verschillende HR (High Resilience) waarden. Dit is een graadmeter voor de veerkracht én de duurzaamheid van het matras.
 

 


 

Polyether

Polyether matrassen zijn gemaakt van een schuim met een gesloten schuimstructuur. Daardoor houdt dit type matraskern veel warmte vast. De ventilatie van dit matras is dus minder. Aan polyether zijn SG (Soortelijk Gewicht) waarden verbonden. Deze geven veerkracht en duurzaamheid aan. Polyether is een voordelig materiaal met comfortabele eigenschappen. Polyether heeft vooral een goede prijs/kwaliteitverhouding.
 

Vragen over de eigenschappen van de verschillende materialen? Laat het ons weten!

>Contact 

← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen