Over ons: 25 jaar vakmanschap

E.S.D.H. Slaapadviezen, een echt familiebedrijf

 
Wij zijn een familiebedrijf met een passie voor slaapcomfort. We hebben ruim 25 jaar ervaring in het maken van alle soorten matrassen: van matrassen voor kleine plezier bootjes tot luxueuze zeewaardige jachten of voordelige matrassen voor de logeerkamer tot medisch matrassen voor mensen met lichamelijk klachten. Alle matrassen maken we zelf, in onze eigen werkplaats vlakbij Eindhoven. Daarmee kunnen we niet alleen de kwaliteit garanderen, maar ook het matras helemaal afstemmen op jouw wensen. Monika Reijers-Hofer startte in 1993 E.S.D.H. Slaapadviezen. Inmiddels werken haar man, zoon en dochter ook in het bedrijf. Samen gaan ze voor hoge kwaliteit en bovenal de persoonlijke service waar Slaapadviezen groot mee is geworden.

Happy Sleepers is onderdeel van E.S.D.H. Slaapadviezen.
Directrice het beste matras
   

AMBACHTELIJK MAATWERK

Onze werkplaats en onze methode

Een matras maken is vakwerk. Klopt de opbouw niet, dan merk je dat snel genoeg. Daarom besteden we uitgebreid aandacht aan jouw wensen en advies. Met name belangrijk als je lichamelijke klachten hebt. Daarna gaan we voor je aan de slag in onze werkplaats. Daar wordt je matras op ambachtelijke wijze gemaakt. We selecteren de juiste materialen om deze vervolgens handmatig te snijden en te stikken. Samen gaan we voor een matras waar je heerlijk op slaapt en waar je jaren van kunt genieten.

 


Jong geleerd, oud gedaan

E.S.D.H. Slaapadviezen investeert in jong talent. 
Wij werken samen met scholen in de regio zoals het Summa College. 
Zo bieden we stagiaires de mogelijkheid zich te specialiseren in het vak van matrassenspecialist.  Of bijvoorbeeld logistiek, marketing of slaapadviseur.
Hierdoor zijn wij niet alleen constant bezig met ons vak en proces maar hebben we ook een goede stroom van eigen getraind personeel.

jong geleerd

 

 

 

ESDH Slaapadviezen

ESDH Slaapadviezen is de kern van ons familiebedrijf. Happy Sleepers is daar onderdeel van. Wij maken ook matrassen voor campers, caravans en boten. En natuurlijk ook voor thuis. Voor kinderen, volwassenen en mensen met bijvoorbeeld rugklachten (medische matrassen). Wij produceren onze matrassen en matrashoezen in eigen fabriek en kunnen daardoor de kwaliteit garanderen. Bekijk hieronder onze andere websites.

Hét adres voor voordelige op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen. 

Op maat gemaakte kwaliteitsmatrassen voor camper, caravan en boot.

Op maat gemaakte matrashoezen van dubbeldoek of Tencel stoffering.

 

Tailor made maatwerk matrassen naar jouw persoonlijke wensen.