Het beste matras

OOK MET RUGKLACHTEN EEN UITSTEKENDE NACHTRUST

Het beste matras is voor iedereen anders. Het moet aansluiten op uw lichaam en uw voorkeuren. Daarom is ieder matras bij ons uniek opgebouwd. We zorgen dat iedere zone is afgestemd op uw lichaam. Eventuele rug- en nekklachten nemen we daarin mee. E.S.D.H. Slaapadviezen is o.a. gespecialiseerd in medische matrassen. Fysiotherapeuten en mensen met rugklachten door heel Nederland vertrouwen op onze kennis.
 

               

HOE GAAN WIJ TE WERK

Een medisch matras is altijd maatwerk. Uw klachten en specifieke wensen vormen de basis. Wij nemen een uitgebreide vragenlijst met u door, zodat we goed in kaart kunnen brengen waar uw behoeften en klachten liggen. Vervolgens nemen we deze specificaties, eventueel dokters / fysiotherapeut advies, mee naar onze werkplaats. Daar maken we volledig in eigen beheer uw op maat gemaakte medisch matras. We gebruiken alleen hoogwaardige materialen van de allerbeste A-klasse kwaliteit van Nederlandse en Duitse bodem. Wij komen het medische matras binnen twee weken kosteloos bij u thuis afleveren. Voldoet het matras binnen zes maanden niet aan uw verwachtingen? Dan gaan wij kosteloos opnieuw aan de slag voor u. Wij rusten niet totdat u een matras heeft naar wens.

PRIJZEN EN VERGOEDING

Voor een persoonlijk op maat gemaakt medisch matras; inclusief consult, levering, 6 maanden remake recht en 8 jaar fabrieksgarantie, vragen wij een bedrag van € 785,- per persoon. 

In sommige gevallen vergoedt uw ziektekosten verzekeraar  (een deel van) de kosten van een medisch matras.
Informeer bij uw verzekeraar naar de mogelijkheden!

Daarom E.S.D.H. Slaapadviezen:

  • Maatwerk dat voldoet aan de hoogste normen
  • Uw matras binnen twee weken gratis thuisbezorgd
  • Bij klachten binnen zes maanden passen wij u matras kosteloos aan

Maak kosteloos en geheel vrijblijvend een afspraak met één van onze adviseurs bij u thuis op in onze slaapstudio te Son en Breugel.
U kunt ons telefonisch bereiken op +31 40 29 123 25 of via mail@ slaapadviezen.nl
Uiteraard kunt u ook gebruik maken van ons contactformulier.