Kinder matras 70x150 kopen

Polyether kindermatras 70x150 - Matras op maat

Polyether kindermatras SG 25, verkrijgbaar 65 cm t/m 74 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een prijsbewuste keuze van hoge kwaliteit. Het polyether matras is gemaakt in NL!
€--,--

Koudschuim kindermatras 70x150 - Matras op maat

Koudschuim kindermatras HR 40 met breedte 65 cm t/m 74 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
€--,--

Pocketvering kindermatras 70x150 - Matras op maat

Pocketvering kindermatras + koudschuim HR 40 lagen, 65 cm t/m 74 cm breed. Iedere afmeting mogelijk! Op maat gemaakt in Nederland in onze fabriek. Bestel nu of kom naar de Drive In!
€--,--

Kies voor een kinder matras 70x150 van Happy Sleepers 

Bij Happy Sleepers bieden wij 4 soorten kinder matrassen aan. Polyether, koudschuim, Pantera koudschuim en pocketvering. Alle Happy Sleepers matrassen hebben een afritsbare tijk, deze kun je dus gemakkelijk wassen in de wasmachine op 50 graden. (let op; de droger wordt afgeraden wegens krimpgevaar.) 

De kinder matrassen van polyether, koudschuim en de pocketvering worden uitgevoerd met een anti-allergische dubbeldoekstijk. Het kinder matras 70x150 van Pantera koudschuim wordt standaard uitgevoerd met een hoogwaardige natuurlijke TENCEL® tijk.

Het kinder matras 70x150 van polyether, koudschuim en de pocketvering kunnen optioneel ook uitgevoerd worden met een TENCEL® tijk. Kijk ook eens naar de voordelen van onze waterdichte tijk.

Standaard zijn alle matrassen van Happy Sleepers rechthoekig. Maar het is voor ons ook mogelijk om uw kinder matras 70x150 op maat te maken met een afgeronde hoek of naar een mal of schets. We kunnen elke gewenste vorm voor je maken.


Personaliseer jouw kindermatras met een label!

We bieden jou de mogelijkheid om je kinder matras 70x150 kosteloos te voorzien van een gepersonaliseerd label. De tekst voor op het label kun je eenvoudig invullen bij het bestellen van je kinder matras. Denk bijvoorbeeld aan de voornaam en een leuk gedichtje of een persoonlijke boodschap.

 

[FOTO LABEL]

Polyether kinder matras 70x150

Een Polyether kinder matras 70x150 voelt lekker warm aan. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber, het materiaal voelt stevig aan. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is polyether 100% anti-allergeen en heeft dit kindermatras een afritsbare dubbeldoekstijk. Het polyether kinder matras 70x150 heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Beschikbaar in de comfortklassen ‘medium’ of ‘stevig’. Wil je een stapje beter: kijk dan eens bij het koudschuim kinder matras.

Op jouw polyether kinder matras 70x150 heb je 1 jaar fabrieksgarantie.

Koudschuim kinder matras 70x150

Dit koudschuim kinder matras 70x150 is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt met een goede ondersteuning en hiernaast een uitstekende ventilatie biedt. Doordat het koudschuim kinder matras 70x150 een open celstructuur heeft ventileert het ook nog eens uitstekend. Koudschuim heeft buiten een geweldige ventilatie en hoge duurzaamheid ook een hoge veerkracht die zorgt voor de juiste ondersteuning. Dit is voor de ruggroei tijdens de nacht erg belangrijk voor een opgroeiend kind. Beschikbaar in de comfortklasse ‘medium’. Wil je nog een stapje beter, kijk dan eens bij het Pantera koudschuim baby matras 40x80.

Op jouw koudschuim kinder matras 70x150 heb je 5 jaar fabrieksgarantie.

Pocketvering kinder matras 70x150

Een pocketvering kinder matras 70x150 bestaat uit meerdere zones zodat de juiste ondersteuning wordt geboden bij ieder lichaamsdeel. Heel belangrijk voor een goede nachtrust en juiste ruggroei van jouw kind. Het pocketvering kinder matras 70x150 is voorzien van kleine en grotere veren die individueel verpakt zijn en los van elkaar kunnen bewegen. Een groot voordeel hiervan is dat het pocketvering kinder matras 70x150 zeer goed ventileert. Afgedekt met een koudschuim laag en beschikbaar in de comfortklassen ‘soft’, ‘medium’ en ‘hard’. Wil je nog een stapje beter, kijk dan eens bij het Pantera koudschuim baby matras 40x80.

Op jouw pocketvering kinder matras 70x150 heb je 5 jaar fabrieksgarantie.

Pantera koudschuim kinder matras 70x150

Het Pantera koudschuim kinder matras 70x150 is het beste koudschuim. Het Pantera koudschuim kinder matras 70x150 heeft een open celstructuur, hierdoor heeft het een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera koudschuim kinder matras is dé topkeus voor jouw kind als je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Daarnaast voelt het heerlijk koel aan. Beschikbaar in de comfortklassen ‘medium’ en ‘stevig’. Het Pantera koudschuim kinder matras 70x150 is standaard uitgevoerd met een hoogwaardige TENCEL® tijk.

Op jouw Pantera koudschuim baby matras 70x150 heb je 8 jaar fabrieksgarantie.

TENCEL® tijk

De natuurlijke hoogwaardige TENCEL® tijk is gemaakt van Eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Voor de stof wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt en daardoor is deze stof kwalitatief hoogwaardig en heerlijk zacht, sterk, verkoelend en zorgt voor een uitmuntende vochtregulering. De TENCEL® dubbeldoeks stoffering past helemaal in het groene en duurzame tijdperk. De TENCEL® tijk is wasbaar in de wasmachine op 50 graden. (let op, de droger wordt afgeraden wegens krimpgevaar.)

 

Waterdichte tijk

Een matras van goede kwaliteit levert een belangrijke bijdrage aan het groeiproces tijdens het slapen. Met de waterdichte matrashoes kun je het matras van je kind beschermen tegen natiigheid. De waterdichte ongewatteerde stof is ademend en bovendien wasbaar in de wasmachine op 90 graden. (let op, de droger wordt afgeraden wegens krimpgevaar.). Door de 4-zijdige rits is de hoes gemakkelijk van het matras af te schuiven zodat je kind weer snel in een lekker fris bedje slaapt. Je opgroeiende kind heeft een goede nachtrust nodig om energie op te doen voor de volgende dag, want opgroeien kost veel energie.


De kindermatrassen van Happy Sleepers voldoen aan alle Europese keurmerken.

*Een goede nachtrust is niet alleen voor opgroeiende kinderen belangrijk. Heb je zelf behoefte aan een persoonlijk matras dat op maat gemaakt wordt naar uw lichaam en wensen? Volg deze link.

 

Lees meer
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen