Baby matras 40x80 kopen

Polyether babymatras 40x80 - Matras op maat

Polyether babymatras SG 25, verkrijgbaar 35 cm t/m 44 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een prijsbewuste keuze van hoge kwaliteit. Het polyether matras is gemaakt in NL!
€46,00

Koudschuim babymatras 40x80 - Matras op maat

Koudschuim babymatras HR 40 met breedte 35 cm t/m 44 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
€67,00

Kies voor een baby matras 40x80 van Happy Sleepers

Bij Happy Sleepers bieden wij 3 soorten baby matrassen aan. Polyether, koudschuim en een hoogwaardig Pantera koudschuim. Alle Happy Sleepers matrassen hebben een afritsbare tijk, deze kun je dus gemakkelijk wassen in de wasmachine op 50 graden. (let op; de droger wordt afgeraden wegens krimpgevaar.)

Het baby matras 40x80 van polyether en koudschuim zijn standaard uitgevoerd in een anti-allergische dubbeldoekstijk. Het baby matras 40x80 van Pantera is standaard uitgevoerd met een hoogwaardige TENCEL® tijk. De TENCEL® tijk kun je ook optioneel kiezen voor het koudschuim of polyether baby matras 40x80.

Standaard zijn alle matrassen van Happy Sleepers rechthoekig. Maar het is voor ons geen probleem om jouw matras in iedere gewenste vorm te produceren; ongeacht of het matras afgeronde hoeken heeft, ovaalvormig is of zelfs helemaal gemaakt wordt naar een mal of schets. Elke vorm en maat is bij ons mogelijk.

Personaliseer jouw babymatras met een label!

We bieden jou de mogelijkheid om je babymatras 40x80 kosteloos te voorzien van een gepersonaliseerd label. De tekst voor op het label kun je eenvoudig invullen bij het bestellen van je baby matras 40x80. Denk bijvoorbeeld aan de voornaam en een leuk gedichtje of een persoonlijke boodschap.

[FOTO LABEL]

Polyether baby matras 40x80

Een Polyether baby matras 40x80 voelt lekker warm aan. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber, het materiaal voelt stevig aan. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is polyether 100% anti-allergeen en heeft dit babymatras een afritsbare dubbeldoekstijk. Het polyether babymatras 40x80 heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Beschikbaar in de comfortklassen ‘medium’ of ‘stevig’. Wil je een stapje beter: kijk dan eens bij het koudschuim baby matras.

Op jouw polyether baby matras 40x80 heb je 1 jaar fabrieksgarantie.

Koudschuim baby matras 40x80

Dit Koudschuim baby matras 40x80 is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je baby een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei en een uitstekende ventilatie heeft. Doordat het koudschuim baby matras 40x80 een open celstructuur heeft ventileert het uitstekend. Koudschuim heeft buiten een geweldige ventilatie en hoge duurzaamheid ook een hoge veerkracht die zorgt voor de juiste ondersteuning. Beschikbaar in de comfortklasse ‘medium’. Wil je nog een stapje beter, kijk dan eens bij het Pantera koudschuim baby matras 40x80.

Op jouw koudschuim baby matras 40x80 heb je 5 jaar fabrieksgarantie.

Pantera koudschuim baby matras 40x80

Het Pantera koudschuim baby matras 40x80 is het beste koudschuim. Het Pantera koudschuim babymatras 40x80 heeft een open celstructuur, hierdoor heeft het een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera koudschuim baby matras is dé topkeus voor jouw baby als je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Daarnaast voelt het heerlijk koel aan. Beschikbaar in de comfortklassen ‘medium’ en ‘stevig’. Het Pantera koudschuim baby matras 40x80 is standaard uitgevoerd met een hoogwaardige TENCEL® tijk.

Op jouw Pantera koudschuim baby matras 40x80 heb je 8 jaar fabrieksgarantie.

TENCEL® tijk

De natuurlijke hoogwaardige TENCEL® tijk is gemaakt van Eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Voor de stof wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt en daardoor is deze stof kwalitatief hoogwaardig en heerlijk zacht, sterk, verkoelend en zorgt voor een uitmuntende vochtregulering. De TENCEL® dubbeldoeks stoffering past helemaal in het groene en duurzame tijdperk. De TENCEL® tijk is wasbaar in de wasmachine op 50 graden. (let op, de droger wordt afgeraden wegens krimpgevaar.)

 

De babymatrassen van Happy Sleepers voldoen aan alle Europese keurmerken.

*Een goede nachtrust is niet alleen voor opgroeiende kinderen belangrijk. Heb je zelf behoefte aan een persoonlijk matras dat op maat gemaakt wordt naar uw lichaam en wensen?Volg deze link.

Lees meer