• Polyether peutermatras - Matras op maat
  • Polyether peutermatras - Matras op maat
  • Polyether peutermatras - Matras op maat
  • Polyether peutermatras - Matras op maat

Polyether peutermatras - Matras op maat

Polyether peutermatras SG 25, verkrijgbaar 95 cm t/m 104 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een prijsbewuste keuze van hoge kwaliteit. Het polyether matras is gemaakt in NL!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw

Een polyether matras SG 25 heeft een kern van polyether. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber. Het voelt stevig aan en is geschikt voor logeerbedden en tijdelijke matrassen. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is het 100% anti-allergeen. Het polyether matras SG 25 is een instapmodel, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Nog last van ongelukjes in bed? Kies er dan voor het matras te voorzien van een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermer is een ongewatteerde tijk die over het hele matras heengaat. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen vocht zonder deze te verstikken. Zodra er geen ongelukjes meer gebeuren kan de waterdichte tijk verwijderd worden en kan je kind direct slapen op de gewatteerde tijk die eronder zit.

Voor dagelijks gebruik adviseren wij een koudschuim matras te nemen. Het instapmodel van onze koudschuim matrassen is het Koudschuim HR 40 peutermatras. Dit matras biedt zowel een goede ventilatie, als ondersteuning en duurzaamheid. 

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van polyether SG 25

Polyether is een voordelig matrassen schuim dat voornamelijk gebruikt wordt voor logeer of tijdelijke matrassen. Voor onze peutermatrassen werken wij met een SG 25 polyether. Polyether ventileert matig tot slecht vandaar dat wij voor dagelijks gebruik minimaal een koudschuim matras adviseren. De duurzaamheid is ook vele malen minder dan bij een koudschuim of pocketvering matras.

Aan ieder matras hangt een Soortelijk Gewicht (SG) waarde. Deze waarde zegt iets over de duurzaamheid en de veerkracht. Om een voorbeeld te geven: een SG 25 matras weegt 25 kilo per kubieke meter. Er zit dus minder materiaal in per kubieke meter dan bij bijvoorbeeld een koudschuim matras. Daardoor gaat SG 25 minder lang mee dan een polyether matras met een hogere SG waarde of matras van een ander materiaal zoals koudschuim of pocketvering. Wel kun je met het SG 25 matras besparen op de kosten. Een prijsbewuste keuze voor personen tot ongeveer 70 kg.

Bestel nu je polyether matras SG 25

Je polyether peutermatras SG 25 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het polyether dat wij daarvoor gebruiken komt uit de Benelux.  

De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte matrashoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Drive In: je polyether matras klaar in 1 uur

Kom naar onze showroom en ervaar zelf hoe een polyether matras SG 25 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg met je nieuwe polyether matras SG 25. Lees meer over onze Drive In of bel voor een afspraak: 040 291 23 26!


Specificaties

Matraskern

Polyether SG 25 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Isolerend, weinig ventilatie

Maximale draagkracht

70 kilo

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar op 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering van 3 cm dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). 
Tegen meerprijs waterdichte matrasbeschermer van enkele milimeters dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 90 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). De matrasbeschermer kan eventueel ook met een sopje afgedaan worden.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je polyether peutermatras SG 25 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
 
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen