• Polyether kindermatras 90x200 - Matras op maat
  • Polyether kindermatras 90x200 - Matras op maat
  • Polyether kindermatras 90x200 - Matras op maat
  • Polyether kindermatras 90x200 - Matras op maat

Polyether kindermatras 90x200 - Matras op maat

Polyether kindermatras SG 25, verkrijgbaar 85 cm t/m 94 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een prijsbewuste keuze van hoge kwaliteit. Het polyether matras is gemaakt in NL!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€102,00 .
Incl. btw


Een polyether matras SG 25 heeft een kern van polyether. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber. Het voelt stevig aan en is geschikt voor logeerbedden en tijdelijke matrassen. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is het 100% anti-allergeen. Het polyether matras SG 25 is een instapmodel, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Voor dagelijks gebruik adviseren wij een koudschuim matras.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van polyether SG 25

Polyether is een voordelig matrassen schuim dat voornamelijk gebruikt wordt voor logeer of tijdelijke matrassen. Voor onze kindermatrassen werken wij met een SG 25 polyether. Polyether ventileert matig tot slecht vandaar dat wij voor dagelijks gebruik minimaal een koudschuimmatras adviseren. De duurzaamheid is ook vele malen minder dan bijvoorbeeld een koudschuim matras

Aan ieder matras hangt een Soortelijk Gewicht (SG) waarde. Deze waarde zegt iets over de duurzaamheid en de veerkracht. Om een voorbeeld te geven: een SG 25 matras weegt 25 kilo per kubieke meter. Er zit dus minder materiaal in per kubieke meter dan bij bijvoorbeeld een koudschuim matras. Daardoor gaat SG 25 minder lang mee dan een polyether matras met een hogere SG waarde of een koudschuim matras. Wel kun je met het SG 25 matras besparen op de kosten. Een prijsbewuste keuze voor personen tot ongeveer 70 kg.

Bestel nu je polyether matras SG 25

Je polyether matras SG 25 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het polyether dat wij daarvoor gebruiken komt uit de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering. Vanwege een goede ontwikkeling van de ruggroei van je kind is het niet goed om op een te zacht matras te liggen. Dit polyether matras voeren wij uit in de hardheid medium, omdat kinderen minder wegen voelt het voor hen stevig aan. 

Drive In: je polyether matras klaar in 1 uur

Kom naar onze showroom en ervaar zelf hoe een polyether matras SG 25 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg met je nieuwe polyether matras SG 25. Lees meer over onze Drive In of bel voor een afspraak: 040 291 23 26!


Specificaties

Matraskern

Polyether SG 25 A-klasse

Ventilatie

Isolerend, weinig ventilatie

Maximale draagkracht

70 kilo

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar op 40 graden

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je polyether matras SG 25 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
 
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen