• Polyether babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Polyether babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Polyether babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Polyether babymatras 70x140 - Matras op maat

Polyether babymatras 70x140 - Matras op maat

Polyether babymatras SG 25, verkrijgbaar 65 cm t/m 74 cm breedte. Iedere gewenste lengte mogelijk! Een prijsbewuste keuze van hoge kwaliteit. Het polyether matras is gemaakt in NL!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw


Polyether is het meest voorkomende babymatras 70x140 voor bij opa of oma. Dit babymatras 50x90 biedt prima comfort voor een nachtje logeren. Voor onze babymatrassen werken wij met een SG 25 polyether. Een polyether matras SG 25 heeft een kern van polyether. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber. Het voelt stevig aan en is geschikt voor logeerbedjes en tijdelijke matrasjes. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is het 100% anti-allergeen. Het polyether matras SG 25 is een instapmodel, met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. 

Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Nog last van ongelukjes in bed? Kies er dan voor het matras te voorzien van een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermer is een ongewatteerde tijk die over het hele matras heengaat. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen vocht zonder deze te verstikken. 

Tegen een meerprijs kan er gekozen worden om het matrasje te voorzien van een 3D Air topstoffering. Deze speciale stoffering zit tussen de kern van het matras en de stoffering in en zorgt ervoor dat de baby nog steeds kan ademen als diens gezichtje naar het matras toe gekeerd ligt.

Voor dagelijks gebruik adviseren wij een koudschuim babymatras. Koudschuim geeft een betere ondersteuning, heeft een goede ventilatie en is erg duurzaam.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van polyether SG 25

Polyether is een voordelig matrassen schuim dat voornamelijk gebruikt wordt voor logeer of tijdelijke matrassen. Voor onze babymatrassen werken wij met een SG 25 polyether. Polyether ventileert matig tot slecht vandaar dat wij voor dagelijks gebruik minimaal een koudschuim matrasje adviseren. De duurzaamheid is ook vele malen minder dan een koudschuim babymatras

Aan ieder matras hangt een Soortelijk Gewicht (SG) of High Resilience (HR) waarde. Deze waarde zegt iets over de duurzaamheid en de veerkracht. Om een voorbeeld te geven: een SG 25 matras weegt 25 kilo per kubieke meter. Er zit dus minder materiaal in per kubieke meter dan bij bijvoorbeeld koudschuim babymatras die een waarde heeft van HR 40. Daardoor gaat SG 25 minder lang mee. Wel kun je met het SG 25 matras besparen op de kosten. Een prijsbewuste keuze!  

Bestel nu je polyether matras SG 25

Je polyether babymatras SG 25 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het polyether dat wij daarvoor gebruiken komt uit de Benelux. Kies de afmetingen en de stoffering.

De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte matrashoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Levertijd is 5 werkdagen. Drive In 1-uur service niet mogelijk bij babymatrassen.

Specificaties

Matraskern

Polyether SG 25 A-klasse in:
3.5 cm (totale hoogte matras 6.5 cm) /
7 cm (totale hoogte matras 10 cm) /
12 cm (totale hoogte matras 15 cm)

Totale hoogte

6.5 cm / 10 cm / 15 cm (geen meerprijs)

Comfortklasse

Medium en hard

Ventilatie

Isolerend, weinig ventilatie

Maximale draagkracht

Geschikt voor baby's en kinderen. NIET dagelijks gebruik

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar op 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering van 3 cm dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). 
Tegen meerprijs waterdichte matrasbeschermer van enkele milimeters dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 90 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). De matrasbeschermer kan eventueel ook met een sopje afgedaan worden.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

1 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden


De hoogste standaard

Je ontvangt bij je polyether matras SG 25 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  
0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen