• Pocketvering kindermatras - Matras op maat
  • Pocketvering kindermatras - Matras op maat
  • Pocketvering kindermatras - Matras op maat
  • Pocketvering kindermatras - Matras op maat

Pocketvering kindermatras - Matras op maat

Pocketvering kindermatras + koudschuim HR 40 lagen, 65 cm t/m 74 cm breed. Iedere afmeting mogelijk! Op maat gemaakt in Nederland in onze fabriek. Bestel nu of kom naar de Drive In!
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€177,00 .
Incl. btw

De pocketvering kindermatras is opgebouwd in verschillende zones: 7 om precies te zijn. Zo geven we ieder deel van het lichaam de juiste ondersteuning. Om de veren zit een stoffen beschermlaag, zodat deze goed los van elkaar kunnen meebewegen. Voor extra comfort wordt het pocketvering matras uitgevoerd met koudschuim HR 40 afdeklagen. Het matras heeft een standaard hoogte van 22 cm en standaard hardheid medium. Een TOP matras voor een aantrekkelijke prijs!

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van 7-zone pocketvering met koudschuim HR 40

Omdat de pocketvering matraskern is opgedeeld in zeven zones, krijgen bijvoorbeeld de heupen, rug en nek de juiste ondersteuning. Zo worden de plekken waar je kind of tiener wat zwaarder is, zoals de heup en de schouders, meer ondersteund dan bijvoorbeeld het hoofd. De koudschuim HR 40 afdeklaag ventileert uitstekend. Heerlijk voor wie van koel slapen houdt. 

Bestel nu je kindermatras pocketveren met koudschuim HR 40

Je kindermatras pocketvering wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij alleen materialen van de hoogste kwaliteit met een oorsprong in de Benelux. De standaard hoogte van de pocketveringmatras is 22 cm. Keuze uit diverse afmetingen en stoffering. Onze ervaring is dat de meeste kinderen een te hard of te zacht matras niet prettig vinden en medium als het meest prettige ervaren. Het pocketvering matras HR 40 wordt daarom uitgevoerd in de comfortklasse hardheid medium, omdat dit ook beter is voor de ruggroei van je kind. 

De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte hoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed. 

Drive In: je pocketvering kindermatras klaar in 1 uur

Kom naar onze showroom en laat je kind zelf ervaren hoe een pocketvering matras met koudschuim HR 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe kindermatras pocketvering. Lees meer over onze Drive In of maak een afspraak: 040 291 23 26.Specificaties

Matraskern

 7-zone pocketvering + koudschuim HR 40 A-klasse

Totale hoogte

 22 cm

Comfortklasse

 Standaard medium

Ventilatie

 Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

 110 kilo per persoon

Stoffering

 Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

 Alle bedbodems

Garantie

 5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

 Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je kindermatras pocketvering ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen