• Pantera peutermatras HR 52 - Matras op maat
  • Pantera peutermatras HR 52 - Matras op maat
  • Pantera peutermatras HR 52 - Matras op maat
  • Pantera peutermatras HR 52 - Matras op maat

Pantera peutermatras HR 52 - Matras op maat

Pantera peutermatras HR 52 met breedte 75 cm t/m 84 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je Pantera matras HR 52.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw

Het Pantera matras HR 52 is hét beste koudschuim matras dat er te krijgen is. De veerkracht is ongekend: je ligt dieper in het matras, maar voelt tegelijkertijd toch een optimale ondersteuning. Dit matras zou je eigenlijk even moeten ervaren en dat kan in onze showroom (bel voor een afspraak). Pantera is koudschuim en heeft daarom een open celstructuur. Het matras kent een optimale ventilatie en transpiratie wordt hierdoor goed afgevoerd. Dit Pantera matras HR 52 is dé keus voor je als je op zoek bent naar het best denkbare koudschuim matras voor je opgroeiende kind, met de hoogste duurzaamheid en meeste veerkracht. Daarnaast voelt het heerlijk koel aan. 
Het Pantera peutermatras HR 52 wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze luxe hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering. 

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van Pantera HR 52

Koudschuim is er in vele vormen en maten, maar niet zoals Pantera HR 52. 
Dit Nederlandse merk onderscheidt zich door een ongekende veerkracht en comfort.
Zij besteden veel tijd en aandacht aan de ontwikkeling van dit type koudschuim, 
dat ervoor zorgt dat de zwaardere delen van het lichaam extra ondersteunt worden 
voor een optimaal comfort. Dit Pantera matras heeft een HR (High Resilience) waarde van 52. 
Dat wil zeggen dat er meer grondstof per vierkante meter wordt gebruikt dan bij bijvoorbeeld 
een koudschuim HR45 matras. Dit komt het comfort, de ondersteuning en de duurzaamheid ten goede.

 

Bestel nu je Pantera matras HR 52

Je Pantera kindermatras HR 52 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Dit koudschuim komt van het Nederlandse merk Pantera en wordt in onze eigen fabriek verwerkt in het matras. Bij het Pantera matras HR 52 kun je kiezen uit verschillende hardheden. Daardoor is dit matras optimaal af te stemmen op het lichaam van je kind. Keuze uit diverse afmetingen en stoffering. De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte matrashoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Tip: Weet je niet welke comfortklasse (hardheid) je voor je kind moet kiezen? Onze ervaring is dat de meeste kinderen een te hard of te zacht matras niet prettig vinden en medium als het meest prettige ervaren. Voor de ruggroei is dit ook een betere keuze. Twijfel je over de hardheid? Kom op afspraak naar onze Drive In of bel op 040 291 23 26.

Drive In: je Pantera matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Kom op afspraak naar onze showroom en laat je kind zelf ervaren hoe een Pantera matras HR 52 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe Pantera matras HR 52. Lees meer over onze Drive In of bel 040 291 23 26!

Specificaties

Matraskern

Pantera koudschuim HR 52 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Ventilatie

Uitmuntende ventilatie

Maximale draagkracht

130 kilo per persoon

Stoffering

Luxe Tencel eucalyptus tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar)

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

8 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je Pantera peutermatras HR 52 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.

  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen