Matras op maat voor je kind, peuter of baby

Waarom een matras op maat?

Je kind brengt de eerste jaren veel tijd door in zijn of haar bedje. Juist in die jaren is een veilig en comfortabel bed essentieel. Ook als kinderen ouder worden mag een goede lichaamshouding niet ontbreken tijdens het slapen. Het geeft hen rust en de juiste ondersteuning om weer vol energie aan een nieuwe dag te beginnen. 

Een matras op maat heeft veel voordelen. Het matras is precies afgestemd op de wensen van jou en je kind. Enerzijds zijn er de juiste materialen: denk aan meer- of minder ademend, of bijvoorbeeld meer ondersteuning rond de schouders. Anderzijds is er de afmeting. Met de juiste afmeting en vorm weet je zeker dat het matras naadloos in het bedje of ledikant past. Erg prettig als je, net als veel andere families, een wieg gebruikt die al generaties in de familie is.

De mogelijkheden

Hoogte - lengte - breedte - matraskern - matrashoes - bijzondere vormen en afmetingen - persoonlijk label
Door het maatwerk zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan een wiegmatras met schuine zijden of een matrasje met afgeronde hoeken. Deze afwijkende pasvormen werden in het verleden vaak toegepast in wiegjes. Of heb je bijvoorbeeld speciale wensen ten aanzien van de dikte van het matras of de mate van ventilatie? Lees op onze website de verschillende eigenschappen van de materialen en laat in je bestelling weten welke afmetingen en eventuele afwijkende vormen je wenst. Bellen om gewoon even de mogelijkheden samen te bespreken kan natuurlijk ook.

>Bekijk de verschillende soorten matraskernen

Hoe werkt het?

Eerst maak je een keuze uit de matraskern. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor polyether, koudschuim of pocketvering. Iedere kern heeft bepaalde unieke eigenschappen. Lees hier meer over.

Weet je welk matras je nodig hebt? Dan kun je op de productpagina het matras verder afstemmen op je wensen. Denk hierbij aan de afmeting, bijvoorbeeld een extra ademende afdeklaag en het soort matrashoes (beschermer). Kijk hier voor de populaire maten.

Tot slot kun je hier nog een persoonlijke boodschap en de naam van je kind invullen. Wij plaatsen de naam en je boodschap op het label van het matras. Kosteloos!

Lees meer