• Koudschuim kindermatras 90x180 - Matras op maat
  • Koudschuim kindermatras 90x180 - Matras op maat
  • Koudschuim kindermatras 90x180 - Matras op maat
  • Koudschuim kindermatras 90x180 - Matras op maat

Koudschuim kindermatras 90x180 - Matras op maat

Koudschuim kindermatras HR 40 met breedte 85 cm t/m 94 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw

Dit koudschuim matras op maat is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je kind een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei. Koudschuim heeft een open celstructuur waardoor het uitstekend ventileert en is daarnaast veerkrachtig. Het lichaam van je kind wordt door dit matras goed ondersteund. Het matras is voor dagelijks gebruik.
Het matras is enkel in een medium uitvoering verkrijgbaar. Voor zij-en rugslapers met een licht gewicht kan dit matras als stevig ervaren worden. Mocht het matras bedoeld zijn voor een zij- en rugslaper met een licht gewicht adviseren wij een afspraak te maken voor onze showroom voor proefliggen of om te overwegen te kiezen voor het Koudschuim HR 45 kindermatras dat in meerdere comfortklasse verkrijgbaar is.

Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Nog last van ongelukjes in bed? Kies er dan voor het matras te voorzien van een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermer is een ongewatteerde tijk die over het hele matras heengaat. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen vocht zonder deze te verstikken. Zodra er geen ongelukjes meer gebeuren kan de waterdichte tijk verwijderd worden en kan je kind direct slapen op de gewatteerde tijk die eronder zit.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van koudschuim HR 40

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR waarde). Deze waarde geeft de mate aan van duurzaamheid en veerkracht, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht het matras per vierkante meter heeft. Bij dit matras is de waarde HR 40. Het koudschuim HR 40 matras is een goede keuze als je prijsbewust bent, maar toch de hoge kwaliteit van koudschuim wenst. Daarnaast is het matras duurzamer dan veel andere schuimsoorten, zoals bijvoorbeeld polyether. Wil je voor je kind een nog duurzamer matras dan is Koudschuim HR 45 een goede keuze.

Bestel nu je koudschuim matras HR 40

Je koudschuim matras HR 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Keuze uit diverse afmetingen en stoffering. De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte hoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed. 

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur

Kom naar onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim matras HR 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim matras HR 40. Lees meer over onze Drive In of bel 040 291 23 26!


Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 40 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Comfortklasse

Standaard medium

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

90 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering van 3 cm dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). 
Tegen meerprijs waterdichte matrasbeschermer van enkele milimeters dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 90 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). De matrasbeschermer kan eventueel ook met een sopje afgedaan worden.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim matras HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.


  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen