• Koudschuim HR 45 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 45 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 45 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 45 peutermatras - Matras op maat

Koudschuim HR 45 peutermatras - Matras op maat

Koudschuim peutermatras HR 45 met breedte 75 cm t/m 84 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 45.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw

Een koudschuim peutermatras HR 45 heeft een hoge veerkracht met een open celstructuur dat ervoor zorgt dat het matras uitstekend ventileert. Hierdoor ontstaat er nauwelijks kuilvorming en gaat het matras lang mee. Ideaal dus als je opgroeiende kind liever op een matras slaapt dat koel aanvoelt. Dit koudschuim matras op maat is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je peuter een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei en een uitmuntende ventilatie heeft. Het matras is zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Beschikbaar in de comfortklasse soft, medium of stevig.

Gaat je peuter meteen naar een groot bed waar hij/zij tot ver in de pubertijd op slaapt? Dan is het koudschuim Pantera HR 52 matras de àllerbeste keuze in koudschuim matrassen.

Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Nog last van ongelukjes in bed? Kies er dan voor het matras te voorzien van een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermer is een ongewatteerde tijk die over het hele matras heengaat. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen vocht zonder deze te verstikken. Zodra er geen ongelukjes meer gebeuren kan de waterdichte tijk verwijderd worden en kan je kind direct slapen op de gewatteerde tijk die eronder zit.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van koudschuim HR 45

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR) waarde. Bij dit matras is dat HR 45. Het geeft de mate van duurzaamheid en veerkracht aan, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht per vierkante meter. Ook de duurzaamheid neemt toe met een hogere HR waarde, want er zit meer materiaal per vierkante meter in een koudschuim HR 45 matras dan in een koudschuim HR 40 matras. Met HR 45 krijgt je kind meer comfort en meer keuzevrijheid. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. 


Bestel nu je koudschuim matras HR 45

Je koudschuim matras HR 45 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Het koudschuim matras HR 45 is te krijgen in verschillende hardheden. Keuze uit diverse afmetingen en stoffering. De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte matrashoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Tip: Weet je niet welke comfortklasse (hardheid) je voor je kind moet kiezen? Onze ervaring is dat de meeste kinderen een te hard of te zacht matras niet prettig vinden en medium als het meest prettige ervaren. Voor de ruggroei is medium of hard de juiste keuze.

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Kom op afspraak naar onze showroom en laat je kind zelf ervaren hoe een koudschuim matras HR 45 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim matras HR 45. Lees meer over onze Drive In of bel ons: 040 291 23 26!
Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 45 A-klasse 12 cm

Totale hoogte

Standaard 15 cm. Tegen meerprijs hoger mogelijk

Comfortklasse

Soft, medium of stevig

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

110 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering van 3 cm dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). 
Tegen meerprijs waterdichte matrasbeschermer van enkele milimeters dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 90 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). De matrasbeschermer kan eventueel ook met een sopje afgedaan worden.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim peutermatras HR 45 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.
  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen