• Koudschuim HR 40 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 40 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 40 peutermatras - Matras op maat
  • Koudschuim HR 40 peutermatras - Matras op maat

Koudschuim HR 40 peutermatras - Matras op maat

Koudschuim peutermatras HR 40 met breedte 105 cm t/m 114 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€183,00 .
Incl. btw

Dit koudschuim matras op maat is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je kind een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei en een uitmuntende ventilatie heeft. Een koudschuim matras op maat heeft een hoge veerkracht met een open celstructuur die ervoor zorgt dat het matras uitstekend ventileert. Het lichaam van je kind wordt door dit matras goed ondersteund. Het matras is voor dagelijks gebruik. 

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van koudschuim HR 40

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR waarde). Deze waarde geeft de mate aan van duurzaamheid en veerkracht, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht het matras per vierkante meter heeft. Bij dit matras is de waarde HR 40. Het koudschuim HR 40 matras is een goede keuze als je prijsbewust bent, maar toch de hoge kwaliteit van koudschuim wenst. Daarnaast is het matras duurzamer dan veel andere schuimsoorten, zoals bijvoorbeeld polyether. Wil je voor je kind een nog duurzamer matras dan is koudschuim HR 45 een goede keuze.

Bestel nu je koudschuim matras HR 40

Je koudschuim matras HR 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Keuze uit diverse afmetingen en stoffering. De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte hoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed. 

Onze ervaring is dat de meeste kinderen een te hard of te zacht matras niet prettig vinden en medium als het meest prettige ervaren. Het koudschuim HR 40 matras wordt daarom uitgevoerd in de comfortklasse hardheid medium, omdat dit ook beter is voor de ruggroei van je kind. Mocht je liever een duurzamer koudschuim matras willen, kijk dan eens naar de Koudschuim HR 45 collectie. Deze zijn verkrijgbaar in twee comfortklasses, namelijk; medium en stevig.

Drive In: je koudschuim matras klaar in 1 uur (op afspraak)

Kom op afspraak naar onze showroom en ervaar zelf hoe een koudschuim matras HR 40 aanvoelt. Omdat wij een eigen fabriek hebben, kunnen wij het matras daarna direct maken. Binnen 1 uur ben je weer onderweg naar huis met je nieuwe koudschuim matras HR 40. Lees meer over onze Drive In of bel 040 291 23 26!


Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 40 A-klasse

Comfortklasse

Standaard medium

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

90 kilo per persoon

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

 

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim matras HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.


  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen