• Koudschuim babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 70x140 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 70x140 - Matras op maat

Koudschuim babymatras 70x140 - Matras op maat

Koudschuim babymatras HR 40 met breedte 65 cm t/m 74 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€118,00 .
Incl. btw

Dit koudschuim babymatras 70x140 op maat is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je baby een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei en een uitmuntende ventilatie heeft. Een koudschuim babymatras op maat heeft een hoge veerkracht met een open celstructuur die ervoor zorgt dat het matrasje genoeg tegendruk geeft. Het lichaam van je kind wordt hierdoor goed ondersteund. Dit matrasje is voor dagelijks gebruik en wordt standaard uitgevoerd in de hardheid medium. Daarnaast kan tegen een kleine meerprijs het matrasje uitgevoerd worden met een extra 3d Air topstoffering voor een optimale veilige ademvrije slaapomgeving.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van koudschuim HR 40

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR waarde). Deze waarde geeft de mate aan van duurzaamheid en veerkracht, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht het matras per vierkante meter heeft. Bij dit matras is de waarde HR 40. Het koudschuim HR 40 matras is een goede keuze als je prijsbewust bent, maar toch de hoge kwaliteit van koudschuim wenst. Daarnaast is het matras duurzamer dan veel andere schuimsoorten, zoals bijvoorbeeld polyether.

Bestel nu je koudschuim matras HR 40

Je koudschuim babymatras HR 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen  en de stoffering. Het koudschuim matras HR 40 wordt standaard uitgevoerd in de hardheid medium. Doordat kinderen minder wegen voelt dit matras voor hen stevig aan. Voor baby's adviseren wij deze hardheid in verband met de ruggroei. De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een afritsbare tijk met 3d coolborder voor extra ventilatie. Tevens is een waterdichte hoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Levertijd is 5 werkdagen. Drive In 1 uur service niet mogelijk bij babymatrassen.

Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 40 A-klasse

Comfortklasse (hardheid)

Standaard medium

Ventilatie

Uitstekende ventilatie

Maximale draagkracht

Geschikt voor baby's en kinderen

Stoffering

Dubbeldoeks tijk, afritsbaar en wasbaar

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems in wieg, ledikant en kinderbed

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Binnen 5 werkdagen (1 uur service niet mogelijk!)

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

* uitgezonderd de Waddeneilanden

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim babymatras HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.


  

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen