• Koudschuim babymatras 60x120 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 60x120 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 60x120 - Matras op maat
  • Koudschuim babymatras 60x120 - Matras op maat

Koudschuim babymatras 60x120 - Matras op maat

Koudschuim babymatras HR 40 met breedte 55 cm t/m 64 cm. Iedere gewenste lengte mogelijk! Op maat gemaakt in onze fabriek. Bestel nu je koudschuim matras HR 40.
Beschikbaarheid:
Op voorraad
Reviews:
€--,-- .
Incl. btw

Dit koudschuim babymatras 60x120 op maat is een uitstekende keuze als je een duurzaam matras zoekt dat je baby een goede ondersteuning biedt voor de ruggroei en een uitmuntende ventilatie heeft. Een koudschuim babymatras op maat heeft een hoge veerkracht met een open celstructuur die ervoor zorgt dat het matrasje genoeg tegendruk geeft. Het lichaam van je kind wordt hierdoor goed ondersteund. Dit matrasje is voor dagelijks gebruik en wordt standaard uitgevoerd in de hardheid medium. 

Het matras wordt standaard uitgevoerd met een afritsbare dubbeldoekstijk. Tegen een meerprijs kun je kiezen voor de luxere Tencel dubbeldoekstijk. Voor het produceren van deze hoes wordt cellulose uit eucalyptushout gebruikt. Tencel is een kwalitatief hoogwaardige stof die heerlijk zacht en verkoelend aanvoelt met een uitmuntende vochtregulering.

Nog last van ongelukjes in bed? Kies er dan voor het matras te voorzien van een waterdichte matrasbeschermer. De waterdichte matrasbeschermer is een ongewatteerde tijk die over het hele matras heengaat. De matrasbeschermer beschermt het matras tegen vocht zonder deze te verstikken. 

Tegen een meerprijs kan er gekozen worden om het matrasje te voorzien van een 3D Air topstoffering. Deze speciale stoffering zit tussen de kern van het matras en de stoffering in en zorgt ervoor dat de baby nog steeds kan ademen als diens gezichtje naar het matras toe gekeerd ligt.

Ventilerende onderlegger

Onze matrassen zijn geschikt voor ieder type bodem of ondergrond. Het is altijd verstandig om een ventilerende onderlegger bij je matras te bestellen. Dit is een vilten matrasbeschermer van 5 mm dikte die je matras zal beschermen tegen het schuiven over de bedbodem. Deze onderlegger verdeelt tevens de druk over de bedbodem en ventileert optimaal. 

De meerwaarde van koudschuim HR 40

Ieder koudschuim matras heeft een High Resilience (HR waarde). Deze waarde geeft de mate aan van duurzaamheid en veerkracht, want hoe hoger de HR waarde, hoe meer veerkracht het matras per vierkante meter heeft. Bij dit matras is de waarde HR 40. Het koudschuim HR 40 matras is een goede keuze als je prijsbewust bent, maar toch de hoge kwaliteit van koudschuim wenst. Daarnaast is het matras duurzamer dan veel andere schuimsoorten, zoals bijvoorbeeld polyether.

Bestel nu je koudschuim matras HR 40

Je koudschuim babymatras HR 40 wordt op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Wij gebruiken daarbij koudschuimen van de hoogste kwaliteit die afkomstig zijn uit Nederland of Duitsland. Kies de afmetingen en de stoffering. Het koudschuim matras HR 40 wordt standaard uitgevoerd in de hardheid medium. Doordat kinderen minder wegen voelt dit matras voor hen stevig aan. Voor baby's adviseren wij deze hardheid in verband met de ruggroei.

De standaard stoffering van het matras is een afritsbare tijk van dubbeldoek die 100% anti-allergisch is. Je kunt er echter tegen een meerprijs voor kiezen om het matras te voorzien van een luxe matrashoes gemaakt van natuurlijke TENCEL® eucalyptusvezels met innoverende vochtregulering. Tevens is een waterdichte matrashoes verkrijgbaar voor de ongelukjes in bed.

Levertijd is 5 werkdagen. Drive In 1 uur service niet mogelijk bij babymatrassen.

Specificaties

Matraskern

Koudschuim HR 40 A-klasse in:
3.5 cm (totale hoogte matras 6.5 cm) /
7 cm (totale hoogte matras 10 cm) /
12 cm (totale hoogte matras 15 cm)

Totale hoogte

6.5 cm / 10 cm / 15 cm (geen meerprijs)

Comfortklasse

Standaard medium

Ventilatie

Goede ventilatie

Maximale draagkracht

Geschikt voor baby's en kinderen. 

Stoffering

Dubbeldoeks tijk van 3 cm dik, afritsbaar en wasbaar op 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). Tegen meerprijs Tencel stoffering van 3 cm dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 50 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). 
Tegen meerprijs waterdichte matrasbeschermer van enkele milimeters dik mogelijk, afritsbaar en wasbaar tot 90 graden (droger afgeraden ivm krimpgevaar). De matrasbeschermer kan eventueel ook met een sopje afgedaan worden.

Geschikt voor type bedbodem

Alle bedbodems

Garantie

5 jaar fabrieksgarantie

Levertijd

Gemiddeld in 5 werkdagen of binnen 1 uur in onze Drive In

Leveringskosten

Kosteloze levering in Nederland* en België

*uitgezonderd de Waddeneilanden

De hoogste standaard

Je ontvangt bij je koudschuim babymatras HR 40 ons Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat. Dit certificaat is het bewijs dat wij volgens de belangrijkste keurmerken werken. Dé garantie dat je de hoogste kwaliteit in huis haalt.


  

0 sterren op basis van 0 beoordelingen Je beoordeling toevoegen
← Keer terug naar de backoffice    Deze winkel is in aanbouw. Eventueel geplaatste orders zullen niet worden gehonoreerd of verwerkt. Verbergen