Polyether babymatras op maat kopen

Een polyether babymatras op maat

Een polyether baby matras voelt lekker warm aan. Dit schuim is een kunststof dat lijkt op rubber, het materiaal voelt stevig aan. Polyether isoleert goed en houdt daardoor lichaamswarmte goed vast. Daarbij is polyether 100% anti-allergeen en heeft dit babymatras een afritsbare dubbeldoekstijk.

Het polyether babymatras heeft een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Wil je een stapje beter: kijk dan eens bij het koudschuim baby matras.

 

Op jouw polyether matras heb je 1 jaar fabrieksgarantie. We produceren alle Happy Sleepers matrassen in onze eigen fabriek. Hierna leveren wij je matras binnen 5 werkdagen kosteloos aan huis!

 

Personaliseer jouw babymatras met een label!

We bieden jou de mogelijkheid om je babymatras kosteloos te voorzien van een gepersonaliseerd label. De tekst voor op het label kun je eenvoudig invullen bij het bestellen van je baby matras. Denk bijvoorbeeld aan de voornaam en een leuk gedichtje of een persoonlijke boodschap.

Heb je nog vragen of wil je advies bij het kiezen, bel of e-mail ons gerust!

De babymatrassen van Happy Sleepers voldoen aan alle Europese keurmerken en worden geleverd met een Oorsprong- en Kwaliteitscertificaat!

 
Een goede nachtrust is niet alleen voor opgroeiende kinderen belangrijk. Heb je zelf behoefte aan een persoonlijk matras dat op maat gemaakt wordt naar uw lichaam en wensen? Hier vind je meer informatie.

Lees meer